Serviceminded økonomiassistent

med orden i penalhuset

Har du lyst til at bruge dine evner inden for bogholderi og administration til at gøre en forskel? Du får muligheden for at komme i dybden med økonomi og udfylde en vigtig og central rolle hos sundhedshusene Fabrikken – Center for Sundhed i Slagelse, Fysikken i Ringsted og Kroppens Hus med mange aktive og dygtige kolleger. Hertil kommer opgaver for andre koncernselskaber.

Vi forestiller os, at du har en baggrund som økonomiassistent eller bogholder. Erfaring med debet og kredit er et must, og du sætter en ære i at løse opgaverne til tiden med præcision og punktlighed. I det daglige kommer du til at sidde på sundhedshusenes administration og økonomikontor på Æblegården på Næstvedvej i Sorø, som ligger i skoven med dejlige omgivelser. Dine primære opgaver bliver:

  • Indlæsning af indbetalinger i Mibitequus og e-Club
  • Håndtering af kreditorer gennem PwC Smart Scanning
  • Bogføring i E-conomic
  • Lønbehandling og afstemning i Danløn
  • Afstemningsrutiner, måneds- og årsafslutning
  • Løbende ad hoc opgaver og analyser
Stillingen er fuldtid med en typisk arbejdsdag mellem kl. 8:00-16:00, og du bliver en hjælpefunktion for vores fysioterapeuter, fitnessinstruktører og administration. Vi arbejder i en række specialiserede systemer som eksempelvis Mibitequus indenfor fysioterapi og e-Club indenfor fitness. Det vil være fantastisk, hvis du har kendskab til systemerne men det er ikke et krav. Du er en holdspiller med respekt for din kolleger, og du har altid lyst til at give en hånd med, når det bliver hektisk. Og det gør det.
Hvem er vi?
Vi er en velfungerende, sund, og social virksomhed, hvor vi hjælper og støtter hinanden. Vi har travlt men husker samtidig den gode stemning, og vi er sikre på, at du bliver glad hos os. Sundhedshusene er en del af Knudsen Holding koncernen som både består af Altan.dk, Parnas Natur og Aktivitetspark, ejendomme og CSR aktiviteter med flere. hvor der også vil være opgaver til dig. Du får reference til koncernens økonomidirektør.
Læs mere om sundhedshusene her http://www.fabrikkensundhed.dk i Slagelse, http://www.fysikken.dk i Ringsted og http://www.knudsenholding.dk
Interesseret?
Så send os en motiveret ansøgning hurtigst muligt på mail til hr@knudsenholding.dk, da vi indkalder kandidater løbende. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte økonomidirektør Ricco Post-Kallenbach 60 11 57 40.
Vi glæder os til at høre fra dig!