Stafet for Livet

 

Der er ca. 2 1/2 uger til det årlige Stafet For Livet, hvor fejrer vi livet og står sammen mod kræften. Vi viser vores støtte til alle, der kæmper og mindes dem, vi har mistet samtidig med vi samler penge ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde.

Kroppens Hus har et hold til Stafet For Livet sammen med en masse andre hold. Vi skal have mindst en deltager på banen i det døgn, stafetten varer. Det gælder ikke om at komme først, men om at stå sammen og give håb til alle dem, som hver dag kæmper med kræft. Du bestemmer derfor selv, om du vil løbe eller gå, og hvor længe du vil være på banen. Det vigtigste er, at du vil være med på holdet og sammen med os andre få en festlig, sjov og meningsfuld oplevelse. Du kan tilmelde dig vores hold som er at finde på stafetforlivet.dk/soroe. Det koster 100,- kr for at deltage og husk, du bestemmer helt selv hvor lang tid du vil være med til stafetten. Det skal eftersigende være en helt speciel oplevelse at være på banen om aftenen, natten og tidlig morgen. Børn er også mere end hjertelig velkomne, for dem koster det 50,- kr. Der er en speciel børnerunde lørdag d. 3. september kl 17:00 hvor de skal gå i 23 minutter. Kl. 16:00 vil der som optakt til børnerunden være besøg fra ballonmanden. Derudover er der forskellige andre aktiviteter i det døgn stafetten varer – programmet kan også ses på stafetforlivet.dk/soroe.

Ønsker du at støtte og give et bidrag til Kroppens Hus holdet kan dette naturligvis også gøres – det er ligeledes på stafetforlivet.dk/soroe. Alle donationer og hvad der iøvrigt bliver samlet ind den weekend går til Kræftens Bekæmpelse.

Har du spørgsmål eller andet er du velkommen til at kontakte holdkaptajn for Kroppens Hus holdet Sina Nielsen på 57833345 eller på mail info@kroppenshus.dk.