Åbent Hus lørdag den 6. januar 2018

TILBUD til alle nye medlemmer – træn gratis i januar; du betaler KUN oprettelsen som er 199.- kr. Kom til åbent hus og få en informativ og aktiv formiddag. Vi har forskellige hold du kan prøve – og det er naturligvis gratis at deltage på alle hold. Melder du dig ind den 6. januar får du en lækker træningsstartspakke med.

Lørdagens holdprogram er:

Kl. 10:00-11:00   Zumba med Maria

Kl. 10:00-10:50   Pilates med Karina H

Kl. 10:00-10:30   HiiT med Anna-Mari

Kl. 11:00-12:00   BodyAttack med Karina H

Vores skulderekspert og fysioterapeut John Odin holder et spændende foredrag om Smerter – bliv klogere på den seneste viden om smerter, om hvordan de opstår, og hvordan man kommer af med dem eller hvordan man lever bedst med dem. Foredraget er målrettet til alle smerteramte og deres pårørende. Det er selvfølgelig helt gratis.

Kl. 11:00-13:30   Foredrag “Smerter” med fysioterapeut John Odin

I løbet af dagen kan du møde Susanne og Kenny, der tilbyder 10 minutters gratis konsultation, information om vores unikke AlterG; ligesom du har mulighed for at prøve den hvis du er gangbesværet, skadet eller på anden vis har brug for “lidt hjælp” med gang/løb. Du kan få gratis vejning, høre mere om vores koncept hold “Kom I Dit Livs Form” hos Ida Malchau.

Sæt X i kalenderen og kom til nogle hyggelige timer i godt selskab. Vi glæder os til at se dig 🙂