Hoftetræning på Hold

Målrettet træning for dig der har smerter og nedsat bevægelighed i én eller begge hofter. Det er også for dig som er hofteopereret eller som måske venter på at få en ny hofte.

Før opstart på holdet vil du blive undersøgt af en af vores  fysioterapeuter.

Formålet med hofteholdet

På hofteholdet er det ikke kun specifik træning af hofterne. Musklerne omkring ankler, knæ og core-muskulatur vil også blive trænet, da det er vigtigt at styrke musklerne omkring de nærliggende led for at opnå et bedre resultat.

Træningen består af styrke-, stabilitet-, balance- og koordinationstræning.

Fysioterapeuten der underviser på holdet vil hjælpe dig med at ramme dit træningsniveau  så du får det bedste ud af træningen. Du vil også få hjemmeøvelser som supplement til holdtræningen.

Når du er tildelt en plads på holdet forventer vi at du møder regelmæssigt. Hvis du en dag ikke kan deltage er det vigtigt at du melder afbud i rimelig tid, af hensyn til planlægningen.
Udebliver du uden afbud, koster det et gebyr til fysioterapeuten.

Vi anbefaler at du går til egen læge og bliver undersøgt. Du kan evt. få en henvisning til fysioterapi inden du starter.
Med henvisning fra din læge får du tilskud fra Sygesikringen og du kan også få tilskud fra Sygeforsikringen “Danmark” hvis du er medlem af denne. Man behøver ikke en henvisning for at deltage.

Undervisere på holdet er autoriserede fysioterapeuter med erfaring på området.