Cranial Osteopati

Cranial Osteopati (også kaldet Kranio-Sakral Osteopati) er en forfinet og blid type af Osteopatisk behandling, der benytter sig af skånsomme tryk med hænderne, som får spændinger i hele kroppen, inklusive hovedet, til at give slip. Behandlingen er meget effektiv mod en lang række problemer hos mennesker i alle aldre – fra fødsel til alderdom. Det er specielt velegnet til behandling af babyer og børn. En Cranial Osteopat kan føle, om et menneskes helbred er optimalt eller ej, eller om der er noget, der forhindrer sunde bevægelser.

Hvordan opleves en Cranial Osteopatisk behandling?
Patienten har måske en følelse af tryk eller varme, enten under Osteopatens hænder eller et andet sted. De fleste oplever under behandlingen, at spændingerne gradvist forlader deres krop, eller løsnes, og de ender i en dyb afslappet tilstand. Osteopatisk behandling er ikke kun for at lette kroppens symptomer, men for at forbedre kroppens funktioner på alle måder. Patienterne beretter ofte om et generelt forbedret velbefindende, større energiniveau og bedre søvnmønster.

Cranial Osteopati er udviklet af William Garner Sutherland D.O. (Doctor of Osteopathy), mens han var på  American School of Osteopathy, Kirksville, i år 1900 som elev af Andrew Taylor Still. Gennem sit arbejdsliv som Osteopat, fortsatte han med at forske og udvikle sine teorier og teknikker, han kaldte ”Osteopathy in the Cranial Field”, en fordybelse og udvidelse af osteopatiske principper i relationen til kraniet og senere til hele kroppen.

Typiske problemer, der behandles hos Osteopaten i Kroppens Hus:

  • Problemer hos babyer og børn
  • Hovedpine/migræne
  • Piskesmældes / whiplash skade
  • Svimmelhed
  • Læsioner/slag på hovedet
  • Stress, nedtrykhed og træthed
  • Tilbagevendende infektioner
  • Fordøjelsesproblemer

NB: Cranial (Kranio-Sakral) Osteopati er en gren af Osteopati, så behandleren vil være en uddannet Osteopat. Det er imidlertid vigtigt, at man ikke forveksler den med kranio-sakral terapi da terapeuter, der udfører den behandling, oftest ikke er kvalificerede Osteopater.

Henvend dig i receptionen eller ring på 24236534, hvis du har spørgsmål.