Om Jane Nind

Diplom i Osteopati (D.O.), British School of Osteopathy, 1987. (Uddannelsen kaldes nu BSc. (Hons) Ost. Medicine, et universitetsstudie.)

1987-2013
Member of the Register of Osteopaths, General Osteopathic Council, London (M.R.O.) og Statsautoriseret i England. Autorisation krævede årlig redegørelse for 30 timers professionel udvikling hvert år.

2000 –
Medlem af Danske Osteopater (D.O.M.R.O.DK), og har repræsenteret Danmark til det første FORE (Forum for Osteopathic Regulation in Europe) møde i 2005.

Efteruddannet i Cranial (Kranio-Sakral) Osteopati (Sutherland Cranial College 1988) og Visceral Osteopati  (Center for Professional Development in Osteopathy, Middlesex University, London)

Registreret Osteopat Jane Nind,
kan kontaktes på:
Kroppens Hus tlf.: 5783 3345 eller Mobil: 2423 6534

Læs på www.osteopatiskcenter.dk mere information og om typiske problemer, der behandles hos Osteopaten.

Registreret Osteopat Jane Nind blev færdiguddannet, efter en 4-årig fuldtids uddannelse fra British School of Osteopathy, London i 1987. Hun kom til Danmark i 1988, hvor hun siden har behandlet patienter, fra fødsel til alderdom, ved brug af en kombination af blide osteopatiske metoder.

 

Jane Nind er kendt for sin egen behandlingsmetode hvor hun specialiserer sig i at bruge de blide teknikker indenfor osteopati, som soft tissue release, blide rytmiske bevægelser af leddene, myo-fascial release, samt cranio-sakral og viscerale teknikker. Hun bruger ikke mobilisering/manipulation af leddene. Hun behandler kvinder, før og efter fødslen, med bækkensmerter, bækkenløsning og andre graviditetsgener. Mange af patienterne er henvist fra lægen eller jordmoderen. Hun giver derudover en effektiv behandling af ryg og ledsmerter samt behandling af nakke/skuldersmerter, piskesmælds syndrom, hovedpine/migræne og gener efter strålebehandling.

Jane Nind har også specialiseret sig i behandling af stemme- og halsproblemer samt synkebesvær. Hun har siden 2000 haft et samarbejde med Øre-, Næse- og Hals Ambulatoriet, Stemme Klinikken, på Slagelse Sygehus og får patienter henvist fra talepædagoger og sanglærere.

Jane Nind har mange års erfaring i Osteopatisk behandling af børn og babyer i alle aldre. Udover de børn hun har behandlet i hendes egen klinik, har hun i de sidste 20 år behandlet børn med svære handicaps på 2 plejeinstitutioner i Slagelse. Hun har gode kontakter til Osteopathic Childrens Clinic i London og Manchester, England (kaldes nu Foundation for Paediatric Osteopathy), til British School of Osteopathy´s, Childrens Clinic og ”Starlight”, neonatal afdeling, Barnet General Hospital, London.  Jane Nind har været med i udviklingen af Rafael Center for tidligt fødte børn, sammen med Jonna Jepsen, forfatter og stifter af Praematur Forening. Osteopati er en udvalgt og veldokumenteret behandlingsform for de små. Jane kender personligt de fleste af de førende Osteopater i England, der behandler gravide, børn, babyer og tidligt fødte, og tror at gennem kontakt kan vi lære fra andre og forbedre vores behandlingsmuligheder til børn i Danmark.

Hun har haft klinik i London, Slagelse, Odense og behandler nu i Kroppens Hus, Sorø, hvor hun har været med fra starten i 2000. Hun har også klinik i Skælskør.

Se baggrund for Osteopati på
www.osteopathy.org.uk
www.danskeosteopater.dk
www.fpo.org.uk

Henvend dig i receptionen eller ring på 24236534, hvis du har spørgsmål.