SlowMotion er Tai Chi og Qigong inspireret træning

I et roligt tempo med focus på deltaljen, opmærksomheden rettet mod bevægelsen og følelsen af bevægelse, trænes styrke, balance og koordination. Holdet egner sig til alle som har lyst til at træne uden at musikken hamrer, sveden driver og pulser banker af sted. I træningen inddrager vi alle mulige redskaber: bolde, vægte, elastikker, kaptajn Jespersens stavtræning og meget mere, men har hele tiden focus på ro, kontrol og tilstedeværelse.

Ind i mellem arbejdes med afspænding og meditation. Selve træningen er en form for afspænding, men en gang om måneden laver vi egentlig afspænding.

På holdet deltager de, som er blevet inspireret til en anderledes træningsform ved at se de klassiske Tai Chi-serier på film og i tv, lavet i parker eller på stranden, men der deltager også de, som, pga. diverse skavanker, synes at almindelig træning er for hårdt, for hurtigt eller bare for meget af det samme. På holdet er også deltagere med sclerose, parkinson, leddegigt og apoplexi. Kravet er at man kan stå og gå så sikkert, at man ikke behøver hjælp.

Holdet tilbydes i Kroppens Hus i Dianalund.