• Home
  • /Crossfit Sorø

Crossfit Sorø

Crossfit Sorø

Hvis du aldrig før har stiftet bekendtskab med crossfit, er det måske ved at være på tide.

Der er mange, der har fordomme om crossfit. “Det er kun for store, stærke mænd”. “Man skal være i god form for at dyrke crossfit”. “Man kan ikke dyrke crossfit som pige”.

Det er alt sammen noget vås. For alle kan dyrke crossfit. Også selvom man ikke har prøvet det før. Her i Kroppens Hus er alle velkomne til at deltage på vores ugentlige crossfit hold. Her har du mulighed for at stifte bekendskab med en udadtil barske sport, men som i bund og grund er for alle, der bare gerne vil holde kroppen i gang og komme i form.

Hvis du i forvejen er skrap til crossfit, kan du også overveje at tage et nærmere kig på den specielle crossfit-afdeling på Fabrikken i Slagelse. Her er der unikke crossfit faciliteter, som er perfekt for dig, der har crossfit-blod i årene.

Dog behøver du ikke at tage hele vejen til Slagelse, hvis du gerne vil prøve kræfter med den populære sportsgren.

Hver tirsdag og søndag kan du nemlig være med på holdet her i Kroppens Hus. Om tirsdagen finder det sted fra 18.05 til 19.05, mens det om søndagen foregår fra kl. 08.00 – 09.00.

En af de bedste muligheder for at dyrke Crossfit i Sorø

Vi er stolte over at kunne tilbyde en af de absolut bedste muligheder for at dyrke crossfit her i Sorø. Vi er glade for, at man også her i Sorø kan prøve kræfter med denne sport, hvor alle kan være med.

En af de særlige ting ved crossfit er, at træningen vil blive skræddersyet til lige netop dit niveau. Så du kan være med, hvad enten du først skal til at komme i form nu, eller du allerede er i god form.

Så hvad venter du på? Book en plads på vores fede crossfit hold allerede i dag!

bookplads