Dans dig glad

I Kroppens Hus holder vi fokus på omsorg, lyst, humor og glæde ved bevægelse. Derfor er det også en glæde, at vi fra mandag den 31. oktober nu kan tilbyde dans for børn og voksne med danseinstruktør Lasse Keun, der har 10 års erfaring som underviser.

30-årige Lasse er tidligere professionel danser og har deltaget i turneringer i såvel ind- som udland. Udover at Lasse har været dansk mester, har han repræsenteret Danmark ved EM og udtagelse til VM. Selvsagt har dansen været en stor del af Lasses liv og han udlever sin passion for dans som selvstændig danselærer på 7. år. Som Lasse siger “Jeg elsker at formidle danseglæde videre; du kan kun blive glad af at danse”.

Udover at være en entusiatisk og dedikeret danselærer valgte Lasse at læse Ernæring & Sundhed med speciale i sundhedsledelse i 2009 og valgte en overbygning således han i 2014 dimitterede som cand.pæd med speciale i vejledning, psykologi og sproglingvistik.

Mandag eftermiddag står i dansens tegn i Kroppens Hus; vi starter med børnedans fra kl 16:00-16:55. Her læres der om musikforståelse, små koreografier og serier. Der er fokus på at have det sjovt, lære trinene og sidst men ikke mindst at få bevæget sig. Det egner sig bedst til børn imellem 9-11 år. Er man lige på vippen; dvs 8 eller 12 er det ingen hindring.

Pardans begynder niveau overtager pladsen fra kl 17:00-18:00. På dette hold læres de grundlæggende trin inden for standard- og latinamerikanske danse. Det er vals, chachacha, quickstep, tango og jive. Har man danset mere end en sæson er det pardans fortsætter niveau fra kl 18:00-19:00 man skal vælge. Her fortsættes det med de trin man har lært på begynder stadiet. Der kommer flere variationer og koreografier samt danseteknik og musikforståelse. Er man bare en “haj” til at danse er pardans rutinerede holdet man skal vælge. Der er blevet danset de fleste forskellige danse, der er lidt sværere serier og variationer samt dybere gennemgang af danseteknik og musikforståelse.

Priser:

Børnedans 225,- kr. pr. barn pr. måned.

Pardans  375,- kr. pr. par pr. måned.

Pardans med fitness og holdtræning 975,- kr. pr. par pr- måned.

For alle tre gælder det at det oprettes som PBS; dvs det trækkes automatisk via banken hver måned. Der er ingen indmeldelsesgebyrer. For nærmere info kan Lasse Keun kontaktes på info@keunlee.dk