fbpx

Email

Info@kroppenshus.dk

Telefon

57 83 33 45

Les Mills

BODYPUMP

BODYPUMP er helkropstræning der forbrænder masser af kalorier til fed musik. Vi træner med en vægtstang og vægtskiver der tilpasses til dit niveau. Træningen styrker dine muskler og din core mens du får sved på panden.

BODYSTEP

BODYSTEP er en højintensiv træning, der kombinerer cardio med styrketræning ved hjælp af en stepbænk. Det er en sjov og udfordrende træning, der forbedrer konditionen, styrker musklerne og øger forbrændingen.

BODYATTACK

BODYATTACK er en højintensiv træning, der kombinerer aerobics, og styrketræning. Det er en sjov og udfordrende træning, der forbedrer konditionen, styrker musklerne og øger forbrændingen.

BODYCOMBAT

BODYCOMBAT er en højintensiv træning, der kombinerer kampsportsteknik med konditions- og styrketræning. Det er en sjov og udfordrende træning, der forbedrer koordinationen, styrker musklerne og øger forbrændingen.

BODYBALANCE

BODYBALANCE er en træningsform, der kombinerer elementer fra yoga, tai chi og pilates. Træningen fokuserer på at forbedre balance, styrke og fleksibilitet, samtidig med at den reducerer stress og forbedrer mental sundhed.

LES MILLS CORE

LES MILLS CORE er en intensiv holdtræningstime med fed musik, der fokuserer på at styrke kernemuskulaturen (mave, ryg og baller) ved hjælp af elastikker, vægtskiver og kropsvægt. Træningen tilpasses alle niveauer og giver dig en effektiv træning for mave og ryg, forbedrer din kernestyrke, hoftestabilitet, kropsholdning og udfordrer din udholdenhed.

ÅBNINGSTIDER I SOMMERFERIEN

Mandag: 8 - 15
Tirsdag: 8 - 15
Onsdag: 8 - 16
Torsdag: 8 - 15
Fredag: 8 - 14
Lørdag & søndag lukket.