Massage

Massage -  når kroppen skal forkæles

I Kroppens Hus kan du være sikker på at få en wellnessbehandling i rolige og trygge rammer, hvor udelukkende du vil være i fokus. Vælger du en af vores behandlinger, kan du være sikker på at få en behagelig oplevelse, du sent vil glemme.

Hvad enten du har brug for en rygmassage, fodmassage eller måske bare gerne vil prøve en Hot Stone massage for første gang, kan du finde det hos os i Kroppens Hus. Vi er dit lokale wellnesscenter i Sorø, og vi sætter en ære i at byde dig velkommen fra første sekund du kommer ind i vores lokaler.

Som noget helt unikt tilbyder vi også wellnessmassage skræddersyet til gravide. Her vil der være speciel fokus på de områder, der oftest bliver belastet under graviditeten, så du kan få plejet de områder, der måske har givet skavanker i løbet af det sidste stykke tid. Du vil få en hel times massage, hvor alt lige fra fødderne til ansigtet kommer i fokus, så du vil føles som et helt nyt menneske bagefter.

Kroppens Hus i Sorø giver dig unikke wellness muligheder, så du ikke behøver at gå andre steder hen for at få den bedste pleje af dig og din krop.

Vi glæder os til at tage imod dig og forkæle dig, mens du bare ligger og nyder det i fulde drag.

 

massage