Wellness Sorø

Wellness Sorø

Wellnessbehandlinger

Hotstone massage. 60 min. kr. 575,-
Hotstone massage udføres med varme sten og påvirker vores energipunkter, mens vægt og varme regulerer energistrømmen. Beroligende strøg med stenene får krop og sind til at slappe fuldstændigt af. Massagen har en forløsende effekt på infiltrationer, ubalancer og stress.
 
Chokolat massage 75 min. kr. 595,-
Fugtgivende og genopbyggende behandling. Først peeles hele kroppen, derefter masseres du med varm chokolade  tilsat olie. Efter et bad venter nu en dejlig velvære massage med en plejende creme. Du får en frisk og velplejet hud samt en afslappende følelse af velvære.

Wellness massage gravide 60 min. kr. 595,-
Giv dig selv en afslappende og plejende oplevelse.
Du starter med et dejligt spa fodbad, herefter påføres en fodmaske som skal virke mens du får massage. Så følger en wellness massage, med fokus på de områder, hvor kroppen belastes under graviditeten. Du ligger på specielle puder, der støtter din krop, så du kan give dig hen og nyde at blive taget hånd om. Efter kropsmassagen er turen kommet til fødderne igen, hvor du får fodmassage. Det hele afsluttes med en afslappende ansigtsmassage.
En sand forkælelse for dig og dit barn.

Rajawatu 60 min. kr. 495,-
Du bliver budt velkommen af dejlig afspændingsmusik, der giver en dyb afslapning og forbereder dig på en verden af behagelige aromaer og forkælelse.
Alt imens du sidder med fødderne i et dejligt rosenoliebad og traditionel citrus & orange-peeling, får du en dejlig nakke/skuldermassage der løsner spændinger og stimulerer energistrømmen i kroppen.
Herefter følger en rygmassage med en kombination af varme aromasten og den særlige Rajawatu massage der afslapper musklerne og stimulerer kredsløbet. Tegn på stress i krop og ånd daler blidt.
Rajawatu er en dybdevirkende, holistisk oplevelse der involverer alle sanser ligeligt.

Top til tå 150 min. kr. 850,-
Du starter med en dejlig og grundig fodbehandling, herefter nyder du en afslappende ansigtsbehandling med rens, peeling og maske efterfulgt af en afspændende ansigtsmassage. Det hele afsluttes med en afslappende fodmassage.

Wellness Sorø – Når kroppen skal forkæles

Hos Kroppens Hus kan du være sikker på at få en wellnessbehandling i rolige og trygge rammer, hvor udelukkende du vil være i fokus. Vælger du en af vores behandlinger, kan du være sikker på at få en behagelig oplevelse, du sent vil glemme.

Hvad enten du har brug for en rygmassage, fodmassage eller måske bare gerne vil prøve en Hot Stone massage for første gang, kan du finde det hos os i Kroppens Hus. Vi er dit lokale wellnesscenter i Sorø, og vi sætter en ære i at byde dig velkommen fra første sekund du kommer ind i vores lokaler.

Som noget helt unikt tilbyder vi også wellness massage skræddersyet til gravide. Her vil der være speciel fokus på de områder, der oftest bliver belastet under graviditeten, så du kan få plejet de områder, der måske har givet skavanker i løbet af det sidste stykke tid. Du vil få en hel times massage, hvor alt lige fra fødderne til ansigtet kommer i fokus, så du vil føles som et helt nyt menneske bagefter.

Kroppens Hus i Sorø giver dig unikke wellness muligheder, så du ikke behøver at gå andre steder hen for at få den bedste pleje af dig og din krop.

Vi glæder os til at tage imod dig og forkæle dig, mens du bare ligger nyder det i fulde drag.

booktidtlff