• Home
  • /Træning for børn

Træning for børn

Træning Børn Sorø

Motion er vigtigt for alle – også børn. Derfor har vi her hos Kroppens Hus valgt at oprette et vaskeægte børnehold, så selv de mindste kan have det sjovt med at få bevæget kroppen. Her får barnet mulighed for at træne og have det sjovt sammen med andre børn i samme alder.

Går man allerede til sport, er dette hold også en perfekt mulighed for at øge træningen en smule. Dog husker vi altid at have humøret og smilet med os, når vi træner, da det frem for alt skal være sjovt. Vi har plads til alle – både de, der allerede træner eller går til sport i forvejen, men også til dem, der ikke går til anden sport.

Træning Børn Sorø

Alle kan være med

På vores hold for børn kan alle være med. Aldersgrænsen spænder mellem 6 og 13 år, hvilket gør det nemt for dit barn at møde andre børn på den samme alder.

Vi arbejder både med styrke og konditionstræning, men i en grad hvor alle kan og har det sjovt med at være med. Så savner dit barn at få rørt kroppen lidt, eller skal der bare gøres klar til en ny fodbold- eller håndboldsæson, så er det oplagt at træne med i Kroppens Hus.

Kombiner det med din egen træning

Hvis du selv er medlem af Kroppens Hus, er det oplagt at kombinere dit barns træning med din egen træning (er du ikke, kan du blive det her). På den måde bliver det måske også nemmere for dig at huske at få trænet lidt, hvis det fra tid til anden lige skulle smutte.

Vi træner en time af gangen, så der er rig mulighed for dig for at få løbet et par kilometer, styrketrænet eller endda givet den gas på et af vores øvrige hold samtidig. Og når I begge er færdige med at give den gas, kan I sammen sætte kursen hjemad – glade og fyldt med energi.

sevores