• Home
  • /Træning Familie Sorø

Træning Familie Sorø

Træning Familie Sorø

Skal hele familien i gang med at motionere lidt mere, er det oplagt at få et familieabonnement i Kroppens Hus. På den måde kan I spare mange penge, da I på den måde slipper for at skulle have et individuelt abonnement hver især.

Ved at samle det hele på et abonnement får I både bedre overblik over jeres udgifter til jeres fitnessabonnement, men vigtigst af alt sparer I også penge.

Træning Familie Sorø

Fri Fitness – Familie

Vi har to typer familieabonnementer. Det første er Fri Fitness, hvor du, din partner og op til tre hjemmeboende børn kan træne så meget, I overhovedet orker, for samlet 599 kroner om måneden. Det er helt op til jer selv, om I vælger at træne hver sig eller samlet – det har ingen indflydelse på prisen.

Fri Fitness + Hold – Familie

Det andet familieabonnement er vores Fri Fitness + Hold. Her har I alle sammen også adgang til at træne på samtlige hold i Kroppens Hus, lige så meget I har lyst til. Dette abonnement koster 699 kroner om måneden, og det gælder, som det første abonnement, for to voksne og op til tre hjemmeboende børn.

Når familien skal i form

Dette abonnement er utroligt populært blandt familier, hvor alle har en interesse i at komme i gang med at røre sig noget mere. Så hvis det er ved at være på tide for jer at komme i gang, er det bare med at oprette et familieabonnement i Kroppens Hus. Så er der ikke nogen undskyldning for ikke at få motioneret jævnligt.

Hvis flere af jer allerede er medlemmer af Kroppens Hus, er det oplagt at undersøge, om I ved at slå jer sammen til et abonnement, kan spare penge ved det. Træner både du, din partner og bare et af jeres børn allerede her på stedet, kan I allerede der spare penge ved at slå jer sammen til ét fælles abonnement for hele familien.

sevores