Fitness

Fitness & Fitnesscenter i Sorø – Kroppens Hus inviterer indenfor i en stor og flot fitness-afdeling med styrke- og cardiomaskiner fra Techno Gym.

 

Vi har også en masse spændende fitness hold, med alt fra ro og fordybelse til høj puls og intervaltræning.

 

Hos fitness Sorø står vi altid klar til at give dig en hjælpende hånd, hvis du ønsker det. Du kan her læse om de enkelte hold og finde de hold, som tiltaler dig.
Fri fitness + hold er medlemsskabet til dig, som ønsker at få det maksimale ud af din træning. Heri er inkluderet en programlægning, opfølgning og måling af fedtprocent (%). Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Se vores prisliste her.

fitness sorø

Kroppens Hus – Fitness i Sorø

Kroppens Hus har et godt udbud af abonnementer, så du kan finde et, der passer perfekt til dig. Vi har gode rabatter til både pensionister og studerende, familier og børn, og skræddersyet abonnementer til dig, der bare gerne vil i gang med at få sved på panden og forbrænde kalorierne fra weekenden.

Vores fleksible åbningstider gør det nemt for dig at få tid til en god omgang træning selv på en travl hverdag. Du kan eksempelvis nå en tur på maskinerne, før du skal på arbejde, da vi allerede åbner huset klokken 05.30. Skulle du arbejde tidligt, kan du også vælge at komme om eftermiddagen eller sågar om aftenen, hvor vi holder åbent til 22.00 alle dage.

Lokalt Fitness-center Sorø

Når du træner i Kroppens Hus vil du opleve en hjertelig varme med plads til alle mennesker. Vores personale tager altid smilende imod dig, når du kommer, og vi er altid klar på at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål. Vi går efter at bringe den lokale menneskelige ånd ind i fitnesscenteret, så der altid er nogen til rådighed, som kan hjælpe dig, når du har brug for det.

Vi har et hav af muligheder, så hvad enten du bare gerne vil have pulsen op, få styrket musklerne eller deltage i fede holdtræninger med andre mennesker, kan du finde det hos Kroppens Hus. Vores instruktører er altid klar til at give dig en god omgang træning, så du bliver sprængfuld af energi og smil.

Er du endnu ikke blevet medlem af Kroppens Hus, er du altid velkommen til at læse mere om stedet her på siden, eller komme forbi vores lokaler for at se det nærmere an. Du kan selvfølgelig også bare tilmelde dig, hvilket du kan gøre via linket herunder. Vi glæder os til at se dig i Kroppens Hus!

fitness

Henvend dig i receptionen eller ring på 57833345, hvis du har spørgsmål.