Personlig træning Sorø

Personlig træning sorø

Hvis du vil have det maksimale ud af din træning og opnå dine drømme, så prøv en personlig træningstime med vores træner Anna-Mari Tinghuus. Anna-Mari er både uddannet holdinstruktør, fitnessinstruktør og personlig træner, og du vil ikke fortryde en time eller et forløb med hende.

“Jeg bliver motiveret af at give mine klienter en god oplevelse, at de går glade hjem efter træning og har lyst til at komme igen.”

Fordelene ved at have en personlig træner er

  • Du er i centrum i 60 minutter
  • Du får et skræddersyet program til dine behov
  • Du lærer nye øvelser
  • Du får rettelse af teknik og udførelse

Udover dette er personlig træning god til dig der

  • Ikke er helt tryg/fortrolig med maskinerne
  • Er nybegynder i styrketræning eller motion
  • Ønsker baller af stål

Desuden tilbyder vi stræk af muskler der giver forkert kropsholdning (PNF stræk).

Pris for medlemmer er 350 kr pr time
Pris for ikke medlemmer er 400 kr pr time

booktidtelefon

booktidmail

Personlig Træning Sorø

At komme i form burde være simpelt. Men langt de fleste kender kampene med sofaen versus træningen, som ret hurtigt opstår, når du skal i gang med at træne.

Hvis du har et ønske om at holde ved og rent faktisk opnå vedvarende resultater, er det en rigtig god ide at overveje at få tilknyttet en personlig træner.

Personlig træning giver meget mere fokus, intensitet og ikke mindst sikkerhed for dig om, at du udfører de rette øvelser på den rigtige måde.

Ved at booke personlig træning er det dig, der kommer i centrum under hele forløbet. Der vil blive fokuseret på dig, din krop og dine mål.

En personlig træner kan ikke løfte vægtene eller træde i pedalerne for dig. Men vedkommende kan sørge for, at du får det gjort, når du ikke selv kan få din krop overtalt.

95% af udfordringen ved at komme i form finder sted oppe i hovedet. Det svære er ikke at løfte vægtene eller tage mavebøjningerne. Det svære er at få sin krop overtalt til rent faktisk at komme ud af døren og gjort noget ved det.

Med en personlig træner tilknyttet er der langt større chance for, at du rent faktisk kommer af sted og ikke bare udskyder træningen med dårlige undskyldninger. Du vil få en erfaren og dygtig træner, der står og venter på dig som aftalt, og som vil være der for dig – også når det bliver svært.

En personlig træner er der ikke for at piske dig til at knokle endnu. Du vil blive presset, selvfølgelig, men vedkommende er der lige så meget for at styrke dig rent mentalt på at komme igennem træningen og rent faktisk nå de mål, som du formodentlig har sat for dig selv op til flere gange, men som du aldrig er kommet i mål med.

Er det nu, du skal indfri dine mål og få en krop, du kan være stolt af?

Henvend dig i receptionen eller ring på 57 83 33 45, hvis du har spørgsmål.