• Home
  • /Træningscenter Sorø

Træningscenter Sorø

Træningscenter Sorø

Leder du efter et sted at træne i Sorø, bør du ikke snyde dig selv for at komme en tur forbi Kroppens Hus, som er byens ultimative træningscenter. Måske endda nok det bedste træningscenter Sorø kan tilbyde. Her har vi unikke træningsfaciliteter, mange wellnesstilbud og en lang række specialister, der står klar til at hjælpe dig med både spørgsmål, råd og skavanker, når du gerne vil slippe af med dem.

Vores træningscenter ligger i smukke og naturlige omgivelser, og vores personale står hver dag klar til at imødekomme dig med smil, når du trækker i træningstøjet for at få dagens motion. Du finder nok ikke noget mere behageligt træningscenter i Sorø.

Når dit abonnement skal være enkelt

I Kroppens Hus går vi meget op i, at det er så enkelt for dig som bruger som overhovedet muligt. Derfor er det også vigtigt for os at have enkle og gennemsigtige abonnementsløsninger, så du nemt kan finde et abonnement, der passer godt til dig og din træning.

Hos os kan du blandt andet få et Fri Fitness abonnement for kun 269 kroner om måneden. Vil du også kunne deltage i vores holdtræning, hedder abonnementet Fri Fitness + Hold og koster 329 kroner om måneden. Som oftest vil der også være et oprettelsesgebyr på 199 kroner.

Træn i rolige rammer

Når du træner i Kroppens Hus, træner du i rolige rammer, hvor der er plads til alle. Vores unikke træningstilbud er yderst populære for mange forskellige aldersgrupper, så der er helt sikkert også plads til dig i Kroppens Hus.

Vi glæder os til at se dig i de unikke rammer, som vores træningscenter kan byde på. Skulle du have nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores reception enten via e-mail eller telefon. De er altid klar på at hjælpe dig med at finde en løsning eller svare på dine spørgsmål.

træningscenter sorø

Vi har alt samlet under ét tag

Der er ingen tvivl om, at træning er vigtig for dig og din krop. Men for at kunne opretholde en sund og glad livsstil, er du nødt til at komme hele vejen rundt om din sundhedsprofil. Derfor er vi også glade og stolte over at kunne fortælle dig, at vi her i huset har alt samlet under ét tag.

Det gælder alt lige fra fysioterapi til wellnessbehandlinger og skønhedspleje. Hvis du har skader, skavanker, er øm eller andet, kan vi også tage hånd om det i Kroppens Hus. Din krop skal ikke kun trænes, den skal også passes, plejes og restituere ikke mindst, da det er den samlede pakke, der giver den ultimative livsnydelse og sunde krop.

At kunne have det hele samlet under et tag er en unik fordel, som vi er virkelig glade for at kunne tilbyde vores brugere. Du vil altid være i stand til at snakke med fagkyndige mennesker, der med en professionel uddannelse stadig møder dig i øjenhøjde.

Vi har altid fokus på dig som person, og vi er altid klar til at råde og vejlede dig i retning mod et sundere og ikke mindst gladere liv. Der skal være plads til professionalisme og fordybelse, men der skal ikke mindst også være plads til smil og sjov.

Det skal i bund og grund være en alt i alt god oplevelse at komme i Kroppens Hus, ligegyldigt om du skal have hjælp til at slippe af med nogle skavanker hos fysioterapeuten eller blot er kommet forbi for at få lavet dagens træning.

Når du kommer i Kroppens Hus, vil der altid være nogle til at tage imod dig i receptionen, og vi står naturligvis klar under hele åbningstiden til at hjælpe dig med at svare på eventuelle spørgsmål.