Yoga

Yoga Sorø

Vil du gerne gøre din krop mere smidig og stærk på samme tid? Og vil du gerne styrke din balance? Så er vores Yoga-hold det rette valg for dig. Her arbejder vi med alle tre facetter, så du kommer styrket og mere smidig ud på den anden side. Og så er vi, hvis vi selv skal sige det, måske nok det bedste sted for Yoga Sorø kan byde på.

På vores Yoga-hold er der plads til alle. Også dig, der bare ikke kan få nok. Få hos Kroppens Hus kan du være med på Yoga-holdet hele fire gange om ugen. Dermed er der rig mulighed for enten at finde et hold, der passer ind i din kalender, eller omvendt at blive både smidig og styrket på rekordtid, hvis du melder dig på alle holdene.

Prøv en kombination af Yoga og Pilates

En gang om ugen finder du holdet Yoga/Pilates. Her blander vi de to stilarter sammen, så du får det maksimale ud af din træning. Holdet er perfekt for dig, der har et minimum af tid, og som gerne vil optimere sin træning så meget som muligt.

I Pilates arbejdes der med kroppens holdning og åndedrættet. Vi går i dybden med bevægelserne og går langt mere op i kvalitet frem for kvantitet. Formålet er at styrke samarbejde mellem bl.a. åndedræt og mave/bækkenbundsmuskulaturen.

Vi har plads til alle

I Kroppens Hus er der plads til alle, der har lyst til at arbejde med kroppen og sætte den i bevægelse. Vi sørger for, at alle niveauer har mulighed for at følge med og få noget ud af træningstimen, så alle kan være sikre på ikke at gå derfra tomhændet.

Så hvad enten du er en garvet Yoga-rotte, eller du aldrig har stiftet bekendtskab med aktiviteten før, har du mulighed for at tilmelde dig en Yoga time i Kroppens Hus, hvor du finder måske det bedste sted for Yoga Sorø har at byde på.

Vi glæder os til at se dig til en god omgang Yoga!