fbpx

Email

Info@kroppenshus.dk

Telefon

57 83 33 45

Kranio Sakral terapi

Kranio Sakral terapi

Kranio Sakral terapi er en behandlingsform, som fokuserer på at lindre spændinger og smerter i kroppen ved at arbejde med kraniet, rygsøjlen og det omkringliggende væv. Terapien bygger på teorien om, at kroppen har en naturlig evne til at helbrede sig selv, og at den kan gøre dette ved at regulere og balancere kroppens energi. Behandlingsformen er udviklet af to amerikanske læger og osteopater, og lægger sig derfor tæt op ad osteopatien.

Under en Kranio Sakral behandling vil terapeuten placere sine hænder på forskellige steder på kroppen og anvende en let berøring for at hjælpe med at frigøre spændinger og fremme afslapning. Terapeuten vil også fokusere på at løsne spændinger i kraniet og rygsøjlen for at fremme bedre blodgennemstrømning og lindre smerter og ubehag.

Kranio Sakral terapi kan være effektiv til behandling af en række forskellige lidelser, herunder

·       Hovedpine og migræne

·       Nakke- og rygsmerter

·       Stress og angst

Terapien kan også hjælpe med at lindre symptomer på fibromyalgi, kronisk træthedssyndrom og andre autoimmune sygdomme.

I Kranio Sakral terapi tages der udgangspunkt i “det hele menneske” ud fra en osteopatisk tankegang, hvor man kigger på alle systemerne i kroppen. Derved opstår muligheden for at opnå langvarige resultater, lindre stress og angst og få en bedre søvnkvalitet.

Priser uden henvisning

  • Kranio Sakral terapi 1. konsultation Kr. 600
  • Kranio Sakral terapi efterfølgende konsultation Kr. 500