fbpx

Email

Info@kroppenshus.dk

Telefon

57 83 33 45

Massage

Forkæl din krop med massage

Hvis du ønsker at give din krop en tiltrængt afslapning, kan du booke en massage i Kroppens Hus. Uanset om du har brug for at få løsnet op i ryggen, forkælet dit ansigt eller give dine fødder en velfortjent behandling, vil vores erfarne fysiurgiske massører give dig den bedste oplevelse.

Vi har også et helt særligt tilbud til gravide kvinder, hvor vi tilbyder wellnessmassage med særligt fokus på de områder, der ofte belastes under graviditeten. Dette er en unik service, som du ikke finder mange andre steder.

Vi tilbyder fleksible behandlingstider og du kan vælge mellem en massage på 30, 45 eller 60 minutter. Når du booker din tid, er du velkommen til at skrive en kommentar til massøren, så de kan tilpasse behandlingen efter dine specifikke behov.

Vores behandlere er lægeeksaminerede fysiurgiske massører og har stor erfaring, så du kan føle dig tryg og afslappet i deres hænder. Vi sørger for at skabe rolige og afslappende omgivelser, så du kan nyde din massage fuldt ud og få den bedste behandling muligt.

Har du en sundhedsforsikring?

Vidste du, at mange sundhedsforsikringer tilbyder massage?

Snak med forsikringsselskabet om dine mulighederne for bevilling af massage.

Vores massører er RAB godkendt. (Registreret Alternativ Behandler)

Priser massage