fbpx

Email

Info@kroppenshus.dk

Telefon

57 83 33 45

Knætræning på hold

Knætræning på hold

Knæholdene i Kroppens Hus henvender sig til alle patienter med knæproblemer. Herunder før og efter rekonstruktion af korsbånd, menisk-læsion, artroskopi (kikkertundersøgelse), samt kroniske tilstande som slidgigt og uspecifikke smerter der skal trænes op til at kunne klare belastning igen. Der er plads til dig uanset alder og dit fysiske niveau, da træningen individualiseres i forhold til dine fysiske muligheder og målsætning.

Hvis du har fod- eller hofteproblemer, kan du også deltage på holdet da vi træner bredt, dvs. hele kropskæden-fod/knæ/hofte, da vores krop hænger sammen og derfor skal trænes som en helhed.

Før du starter på holdet er det vigtigt at du har været til en individuel konsultation og forundersøgelse hos en af vores fysioterapeuter, samt fået en individuel rådgivning og planlægning af dit forløb.

Man får det bedste udbytte af træningen når der startes med et roligt feedback fra sanserne, herunder fra vestibulærsansen og proprioceptionen, også kaldet balance- og ledstillingssansen. Det øger nemlig samspillet mellem hjerne og krop. Træningen indeholder typisk fælles opvarmning, efterfulgt af specifikke styrke- og stabilitetsøvelser for knæet, herunder balance og koordination, for at øge bevidstheden omkring knæet og dets strukturer. Vi slutter oftest af med udspænding og afspænding af hele kroppen.