fbpx

Email

Info@kroppenshus.dk

Telefon

57 83 33 45

Osteopati

Priser osteopati uden henvisning

  • Osteopati 1. konsultation Kr. 600
  • Osteopati efterfølgende konsultation Kr. 500

Hvad er osteopati?

Osteopati kan hjælpe med at finde frem til årsagen bag symptomer fra kroppen, ved at kigge på helheden frem for udelukkende at behandle der hvor problemet mærkes. Osteopaten søger efter en bagvedliggende årsag til problemet, som måske ikke vil blive opdaget, hvis man blot behandler der hvor symptomerne mærkes.  Derfor skal du som patient have et ønske om selv at ville gøre en forskel for din krop og i samarbejde med osteopaten deltage aktivt i behandlingen.

Årsagen til dit problem kan f.eks. være livsstilsrelateret og dermed kan årsagen også være ”endokrin” som betyder at der kan være en ubalance i dit stofskifte eller dine hormoner. I nogle tilfælde kan det hænge sammen med kost, rygning, motion, stress og søvn.

Osteopaten kan forklare dig om de bagvedliggende årsager til dit problem og det giver mange patienter en “aha” oplevelse og bedre forståelse for deres krop og symptomer.

Hvordan virker osteopati?

Osteopati virker ved at se på kroppen som en helhed og gennem manuel behandling, at genskabe kroppens balance og bevægelighed. Ved at forbedre kredsløb og blodgennemstrømning, tilføres der masser af næring og ilt til vævet som fremmer kroppens helingsproces. Hele kroppen er forbundet af et tæt net af hinder, kaldet fascier – det er disse hinder, der gør, at knogler, muskler og organer hænger sammen.

I den osteopatiske behandling indgår:

Parietale- teknikker – herunder led manipulationer eller led mobilisering.
Viscerale- teknikker – en slags organmassage.
Fascie- teknikker – hvor fokus er på afspænding af kroppens fascier.
Kraniosakral terapi – afspænding intrakranielt og intraspinalt.
Muskel energi- teknikker – hvor man får musklerne til at slappe af.
Samtaler om hvad du selv kan gøre for at få det bedre.

Princippet bag osteopatien er at hjælpe kroppen til at helbrede sig selv. Ved at anvende blide og særdeles effektive teknikker, hjælper osteopaten kroppen til at rette sig selv på plads.