fbpx

Email

Info@kroppenshus.dk

Telefon

57 83 33 45

Hvem er vi

Velkommen til Kroppens Hus i Sorø & Dianalund

Det er visionen for Kroppens Hus at være et innovativt sundhedshus med vægt på professionalisme, ekspertise og kvalitet. Vi lægger vægt på at alle medarbejdere løbende deltager på opkvalificerende kurser og at behandlerne arbejder efter de nyeste kliniske retningslinjer og evidensbaserede behandlingsmetoder.

Vores værdigrundlag hviler på respekten for det enkelte individ og troen på, at alle mennesker kan udvikle sig ved at handle. Mennesker skal have indflydelse, lyttes til og have reelt ejerskab over deres eget liv, og de mål der opstilles. Med det som udgangspunkt er vores mission at forbedre vores medlemmers og patienters livskvalitet ved at forebygge skader, yde hjælp hvis skaden er sket og ved at begrænse skadens omfang, men vigtigst af alt, at hjælpe vores patienter og medlemmer til at blive den bedste udgave af sig selv, så de kan leve det liv, de ønsker.

Kroppens Hus er et sundhedshus der både fungerer som klinik for fysioterapi, behandlingssted med osteopati, samt fitnesscenter og bevægelsestræning.

Vi vægter tværfagligt samarbejde med dygtige kolleger både i og uden for Kroppens Hus højt. Kroppens Hus er en del af et større samarbejde, og sammen med Fysikken i Ringsted og Fabrikken i Slagelse arbejder vi hele tiden på fortsat at kunne sikre vores patienter og medlemmer det bedste sundhedstilbud. Sammen skaber vi glæde og bevægelse.

Vi arbejder både indenfor og udenfor sygesikringen, hvilket betyder, at vi behandler dig uanset om du har en lægehenvisning eller ej. Er du medlem af Sygeforsikringen danmark får du også tilskud derfra – også selv om det er uden henvisning.