fbpx

Email

Info@kroppenshus.dk

Telefon

57 83 33 45

Laser

Hvad er laserterapi

Laserterapi er smertedæmpende behandling, som reducerer inflammation og ødemer hurtigere end kroppens egen restitutionstid og er en smertefri behandlingsform. Laserterapi styrker immunforsvaret, optimerer cellefunktioner i det skadede område og støtter hermed kroppens evne til hurtigere at hele ved skader. Det er lyset fra laseren, som stimulerer blodcirkulationen og dæmper inflammation. Kroppens celler omkring skaden, der allerede er i gang med en reparationsproces, får via laserens lys tilført energi, som styrker og accelerer kroppens naturlige reparation- og helingsproces.

Behandling med laserterapi giver dig mulighed for at komme hurtigere i gang med hverdagen. Smerterne bliver lagt ned hurtigere, da helingen sker hurtigere. Det betyder bl.a. at du kan starte genoptræning samt anden behandling tidligere end normalt i et behandlingsforløb.

I Kroppens hus har vi investeret i den kraftige M6 Robotlaser fra ASA LASER, som er en af verdens førende og mest innovative producenter af medicinsk laserudstyr.

Laserterapi er effektiv behandling af skader og sygdomme

Laserterapi virker

Laserbehandlingen er