fbpx

Email

Info@kroppenshus.dk

Telefon

57 83 33 45

Stærk og fit

BODYTONING

BODYTONING er en træningsform, der fokuserer på at tone og forme musklerne i hele kroppen ved hjælp af lette vægte og mange gentagelser. Det er en effektiv træning, der kan forbedre muskeldefinitionen og øge styrken i kroppen.

RYGHOLD

Rygholdet fokuserer på at styrke og stabilisere din ryg ved hjælp af øvelser, der forbedrer din kropsbevidsthed og kropsholdning.

HIIT

HIIT står for High-Intensity Interval Training, en træningsform, der kombinerer kortvarige perioder med højintensiv træning med kortere perioder med lavere intensitet eller pause. Det er en effektiv træning, der kan øge styrke, kondition og forbrænding på kort tid.

STRAM OP

STRAM OP er en træningsform, der fokuserer på at stramme og styrke musklerne i hele kroppen ved hjælp af øvelser med kropsvægt og lette vægte. Det er en effektiv træning, der kan tilpasses til forskellige niveauer og mål.

CROSSPOWER

CROSSPOWER er en funktionel træningsform inspireret af Crossfit. Det er en højintensiv træningsform med styrke- og konditionstræning og hvor du samtidig bliver udfordret på din balance og koordination. I træningen benyttes både vægtstænger, kettlebells og din egen kropsvægt.

ÅBNINGSTIDER I SOMMERFERIEN

Mandag: 8 - 15
Tirsdag: 8 - 15
Onsdag: 8 - 16
Torsdag: 8 - 15
Fredag: 8 - 14
Lørdag & søndag lukket.